Til seneste kommentar

Har jeg mulighet til å angre kjøpet?Zinzino Customer Service Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Angrerett!
  Zinzino tilbyr angrerett på en ordre innen 30 dager fra kjøpsdato, uavhengig av årsak. For å benytte deg av åpent kjøp, må vi (Zinzino) informeres om ditt ønske om å trekke deg fra denne kontrakten (for eksempel med et brev sendt via post, faks eller e-post). Det må her fremstå tydelig at du har endret din mening, og at du har angret ditt kjøp. Følg linken til Kundeservice for vår kontaktinformasjon.

  MERK! Hvis du er abonnentskunde, kan andre regler gjelde for retten til å angre kjøpet. For mer informasjon vennligst se dine vilkår og betingelser.

  Når du vil bruke din rett til å angre kjøpet
  Du er ansvarlig for å holde produktet i god stand. Du kan ikke bruke produktet, men du kan undersøke det med varsomhet. Hvis varene er skadet, har Zinzino rett til å kreve kompensasjon for verdireduksjonen på varene. Dersom varene forsvinner på grunn av uaktsomhet, vil du miste din angrerett.
  Zinzino Customer Service
 • Reagera på olja.Alergisk.Slutter med abonnement
  Henny li
 • Hei

  Viser til samtale angående ditt abonnement med id nr. 2007408997.

  Etter kontakt med din selger viser det seg at ditt testresultat ikke er så bra at vi kan avslutte ditt abonnement, der du kan beholde din startpakke. Ønsker du å beholde startpakken å avslutte abonnementet under bindingstiden vil det være mulig mot et bruddgebyr på kr 500. Du har også mulighet å angre ditt kjøp å få tilbakebetalt for de ubrukte produktene i startpakken gjennom å sende tilbake disse til oss. Vi sender deg da en returetikett for kostnadsfri retur.

  Du kan selfølgelig ogå fortsette ditt abonnement. Du vil da etter fire måneder få tillsendt en ny test, som i de aller fleste tillfeller viser på klart forbedrede resultat.

  Hører fra deg igjen om hva du ønsker.

  Med vennlig hilsen
  Aina
  Zinzino customer service

  Aina Customer Service

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.