Til seneste kommentar
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Inneholder Zinzinos BalanceOil miljøgifter og hvordan kontrolleres dette?

Hei
Inneholder Balanseoljen miljøgifter? Persistente organiske forbindelser?
Vera Agnarsdatter Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Vera

  Takk for din henvendelse!

  Nei, oljen inneholder ikke miljøgifter.

  Lysi kjøper inn ferdig fiskeolje i henhold til Zinzinos kravspesifikasjoner (blant annet en høy verdi av EPA + DHA, samt at den ikke inneholder tungmetaller eller andre toksiner). Et analysesertifikat følger med fiskeoljen som bekrefter opprinnelse, kvalitet og fravær av tungmetaller, andre giftstoffer etc. Lysi har også som rutine å gjøre egne analyser som de sammenlikner med leverandørens sertifikat.  

  Zinzino/BioActive har satt opp kravspesifikasjoner på både olivenoljen og fiskeoljen, samt den ferdige BalanceOljens egenskaper, verdier, renhet etc., og alt kontrolleres i henhold til disse kravene. Fiskeoljen har et testsertifikat og testes i Lysis laboratorium som beskrevet ovenfor. Zinzino ber om testsertifikat på olivenoljen, ser til at den testes hos Vitas (Vitas er ekstern og uavhengig) og at den testes hos Lysi.

  BalanceOil testes som sluttprodukt hos Lysi og en prøve sendes til Vitas som gjør en ekstern test. Ett par ganger per år sender Lysi prøver til Eurofins i Tyskland (Eksternt uavhengig laboratorium).

  Håper dette gav deg svar på ditt spørsmål. Vend gjerne tilbake til oss dersom du har flere spørsmål vedrørende BalanceOil.

  Ha en fin dag videre,

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.