Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Forskning på Omega-3 inntak

Hei. I disse dager har det kommet fra at omega 3 tillskudd er bare tull ref: https://forskning.no/mat-og-helse-hjertet/2018/04/omega-3-tilskudd-hindrer-ikke-hjertetrobbel.

Jeg vurderte i disse dager et partnerskap hos dere men etter å ha lest forskningsrapporter konkuderer jeg med at å kjøpe deres produkter er å kaste penger i havet...med mindre dere har uavhengige forskningsdokumenterasjon på helsebringende effekt av dere produkter.
Simeon Lenes Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Simeon

  Takk for din henvendelse

  Når det gjelder vårt produkt BalanceOil, er dette ikke kun et Omega-3 tilskudd, men en blanding av polyfenoler fra olivenolje og omega-3 fra fiskeolje. Våre testresultater som er samlet inn fra våre kunder, viser at BalanceOil gir et forbedret forhold mellom Omega-3- og Omega-6-fettsyrene i kroppen allerede etter 120 dager. Vi har per i dag testet 249.390 personer og testene viser at 95 % av de som er testet oppnår en balanse nær 3:1 etter kun å ha brukt oljen i 120 dager.

  For mer informasjon om BalanceOil, se det vedlagte produktbladet, her finner du blant annet EFSA påstandene som vi bygger våre påstander på. Mer informasjon om Forskrift om ernærings- og helsepåstander om næringsmidler kan du finne her.

  Du vil også finne informasjon om vårt forskningsgrunnlag på BalanceOil sin Produktside, under fliken Vitenskap.

  All forskning på området er interessant, og dersom man på bakgrunn av forskningsresultater velger å endre forskriftene om helsepåstander, er dette noe Zinzino da også må ta hensyn til.

  Håper dette gir deg et mer oppklarende svar, og vend gjerne tilbake til oss dersom du har flere spørsmål vedrørende våre produkter!

  Ha en fortsatt fin dag og God Helg 😀

  Med vennlig hilsen

  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.