Nye BalanceOil+Vegan er enda mer kraftfull!

Som en del av vår pågående ambisjon om kontinuerlig å forbedre Zinzino-sortimentet, er vi glade for å kunngjøre at turen er kommet for BalanceOil + Vegan.
Vårt populære veganske alternativ vil være tilgjengelig i en naturlig sitronsmak i sommer og sendes ut fra lagerene våre i Europa i slutten av april og på de andre markedene våre i mai.
Echiumfrøolje er en viktig ingrediens i vår BalanceOil + Vegan fordi den inneholder en av de viktigste fettsyrene for å sikre absorpsjon av Omegas, nemlig SDA. Vi erstatter nå Echium Seed olje med den enda kraftigere plantefrøoljen Ahiflower-olje.

Nå med Ahiflower olje og enda flere fordeler med Omega-3
Ahiflower er en oljefrøavling som tilbyr de mest effektive kombinerte essensielle fettsyrene fra en enkelt plante med den mest naturlig forekommende stearidonsyren (SDA) i en kommersielt tilgjengelig vegetabilsk olje.
Ahiflower olje har en enda bedre fettsyreprofil enn Echium frøolje, noe som øker SDA-innholdet i vår BalanceOil + vegan med 40% og ALA-innholdet med 40% innhold.
Alt dette vil sikre at vår nye BalanceOil + Vegan blir enda bedre for å trygt øke Omega-3-innholdet i cellene dine og bringe deg til en Omega 6: 3-balanse under 3: 1.
 
Zinzino Customer Service Anmeld upassende innhold

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.