Til seneste kommentar

Når kommer min neste leveranse på Xtend?

Siste forsending fikk eg ny type tabletter og bare 60 tbl. Har nå gått tom. Lurer på når neste sending kommer. Lurer også på om den nye typen tbl er det samme som kapslene.
Toril Husavik Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Toril

  Takk for din henvendelse!

  Du skal fremdeles motta 120 tabletter per måned, men istedenfor en boks med 120 tabletter som vi sendte tidligere skal du nå motta to esker med 60 tabletter med Xtend.

  Din neste leveranse kommer til å sendes ut til deg så snart din neste faktura er betalt, da skal det sendes ut 4 esker med 60 tabletter til deg.

  Når det gjelder de nye tablettene, har det blitt gjort noen forbedringer på disse. Vi har blant annet byttet ut eplekjerneekstrakt mot brokkoliekstrakt for å maksimere helsefordelene i Xtend. På grunn av denne endringen har vi også endret fargen på de nye tablettene.

  Vennligst ta kontakt med oss per telefon 22 02 04 07 eller mail customer.no@zinzino.com dersom det er slik at du mangler en eske med tabletter på din forrige leveranse.

  Ha en fortsatt fin dag

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support
 • Jeg tåler ikke oljen og ønsker å slutte å abonnere på den da den hoper seg opp. Dersom det ikke lar seg gjøre må jeg si opp abonnementet  mitt.
  Toril Husavik
 • Hei Toril

  Takk for din henvendelse

  Jeg vil be abonnmentsavdelingen kontakte deg i løpet av dagen fra vårt svenske nummer +46 31 771 71 69, vedrørende oppsigelsen av ditt oljeabonnement.

  Ønsker deg en fortsatt fin dag!

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.