Jeg ønsker å lage min egen Facebook/Instagram-side eller nettside for bedriften min, er det tillatt?

Partnere oppfordres til å opprette private sosiale mediegruppekontoer med teamene sine på sider som: Facebook, WhatsApp, WeChat, etc. for å dele anerkjennelse, kampanjer, motivasjon og all annen konfidensiell partnerrelatert kommunikasjon som Zinzino ikke ønsker å dele på åpne sosiale medierplattformer og kontoer. Partnere har lov til å opprette sine egne partnerkontoer og -sider på sosiale medier hvor de kan dele kundekampanjer og produktinformasjon med allmennheten. Alle kampanjer og produktinformasjon må følge Zinzinos retningslinjer og prosedyrer, angitt i dokumentet "Markedsføringsregler og etikk".

Bruk av Zinzino-navnet, bedriftsbilder, setninger, produkter eller varemerkenavn som eies av selskapet er ikke tillatt i navnet til den sosiale mediegruppen eller sidekontoen. Alle sosiale mediegruppekontoer og -sider må også overholde Zinzinos retningslinjer og prosedyrer.

Som Zinzino-partner ber vi deg alltid presentere deg selv som en uavhengig Zinzino-partner, og derfor ber vi deg bruke vår Independent Partner-logo (tilgjengelig på ditt Back Office under Marketing Tools) når du legger ut innlegg på sosiale mediesider.

Du finner instruksjoner om hvordan du kan endre navn på Facebook og/eller Instagram i ditt Back Office under "Facebook" i Filarkivet, og du kan også finne en inspirasjonsliste med navn vi foreslår at du kan bruke.

Zinzino Customer Service

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.