Til seneste kommentar

Hvorfor inneholder BalanceOil kun EPA og DHA, og ikke DPA?

fikk et spørsmål fra en kunde hvorfor balance olje ikke innholder DPA(kunn EPA og DHA) hva er årsaken til det?. hun mener DPA nyttiggjøres i kroppen utifra behov, det gjør ikke EPA og DHA, flere studier viser att DPA i tilegg har antiinflamatorisk egenskaper Noe man ikke finner i DPA og EPA, studiene hentet fra nasjonalt instetutt for sjømat oh ernæring, kan dere svare meg På dette?

Kommentarer

 • Hei Arnt Jonny

  Takk for din henvendelse!

  Fiskeolje (og da BalanceOil) inneholder EPA, DPA og DHA. Men det finnes ingen godkjente helsepåstander for DPA hos EFSA, og derfor skriver vi det heller ikke på etiketten.

  Håper dette gav deg svar på ditt spørsmål. Vend gjerne tilbake til oss dersom du har flere spørsmål vedrørende BalanceOil.

  Ha en fin dag videre

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support
 • Hei
  Jeg også lurte på dette med DPA. Jeg har fått forståelsen av at dette også er viktig. I hvert fall i brosjyren jeg har mottatt står det at Balanse Oil inneholder DPA, men ikke på etikken på flasken.....?

  Jeg synes svaret fra Ida Partner Support over var merkelig.
  En innholdsfortegnelse på et produkt skal kun reflektere hva som faktisk er innhold i produktet og da er det helt irrelevant om det er godkjente helsepåstander eller ikke knyttet til de ulike komponentene i innholdet.
  Har jeg misforstått noe her?
  Sølvi Olsen
 • Hei Sølvi

  Takk for din henvendelse

  BalanceOil inneholder 1 % DPA, men denne mangler en EFSA-helsepåstand og er derfor ikke omtalt i innholdsfortegnelsen.

  Innholdsfortegnelsen på kosttilskudd skal vise hva som er blandet i produktet. Nærings deklarasjonen på kosttilskudd skal ha aktive substanser med helsepåstander, men den kan også inneholde andre substanser, dersom det finnes rett mengde som svarer til vitenskapelige studier.

  Ha en fortsatt fin dag

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.