Til seneste kommentar

Hvordan og når får jeg svar på test, og hvor mye som skal benyttes?

Hvordan og når får jeg svar på test, og hvor mye som skal benyttes

Kommentarer

 • Hei, Hilde!

  Takk for ditt spørsmål!

  Du finner test resultatet ditt på www.zinzinotest.com ca 20 dager etter at du sendte inn testen til analyse. Du bruker testkoden som du fikk i BalanceTest for å logge inn.
  Husk å registrere testen din når du logger inn for første gang ved å klikke på "Første gang? Registrer deg her". Der kan du også registrere e-posten din hvis du ønsker å få en email når testen din er ferdig analysert.

  Resultatet av testen er til for å finne ut om du har en ubalanse (over 9:1), semi-balanse (mellom 9:1 og 3:1) eller balanse (3:1 eller lavere) mellom omega- 6 til omega-3 fettsyrene i kroppen. Når du logger deg på siden med testkoden din finner du også mer informasjon om vitenskapen bak fettsyrebalansen samt en kostholdsrapport som du kan laste ned som gir konkrete råd til deg basert på dine testresultat.

  Med vennlig hilsen,

 • Hva kan en begynne opp med før det? Av tabletter

 • Hei,

  Med tanke på å oppnå balanse anbefaler vi å følge våre 3-stegs råd:

  1. Spis mat som er rik på omega-3, samt minde karbohydrater. Dette betyr et kosthold som er rikt på fet fisk, frukt, salat, grønnsaker, nøtter og generelt organisk dyrket mat. Prøv å redusere inntaket av omega-6 fra planteoljer og planteoljer som er brukt i industriell- og ferdig mat.

  2. Øk inntaket av produkter med bedre balanse mellom omega-6 og omega-3 fettsyrer og antioksidanter med Zinzino sine produkter, samt kaffe og te.

  3. Begynn å trene. Trening er en avgjørende faktor for god helse.

  Med vennlig hilsen,

 • Hei, er det mulig å ringe inn til vitas for å få vite testresultatene sine?
 • Hei Cathrine

  Takk for din henvendelse.

  Det er dessverre ikke mulig å kontakte Vitas direkte for å få sine test-resultater da de ikke har noen support for slike spørsmål.

  Ta gjerne kontakt med oss via mail customer.no@zinzino.com, eller telefon 22 02 04 07 med et test-id, så hjelper vi deg videre med dette.

  Ha en fin dag videre!

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.