Hvordan kan jeg arrangere sponsing mellom Zinzino og en ny merkeambassadør?

Zinzino fokuserer nå på både individuelle merkevareambassadører og teamambassadører, og de fleste av dem er idrettsutøvere eller sportsklubber.

Vi er også åpne for å jobbe med influencere på området sunn livsstil og velvære i tråd med merkevarestrategien til Zinzino.

Når vi ønsker å arrangere sponsing med en person eller teamambassadør, vil vi tilby dem Zinzino-produkter for å prøve i ett år.

I utbytte forventer vi at de oppretter et visst antall Instagram-innlegg, en blogghistorie og eventuelle andre bilder eller videoinnhold som vi kan dele på våre sosiale kanaler i løpet av 12-månedersperioden.

Hvis du som partner har henvist en idrettsutøver eller et idrettslag til oss, som resulterer i vellykket sponsing, vil vi belønne deg med en hyggelig produktgave.

For at vi skal kunne avgjøre om en potensiell merkevareambassadør matcher Zinzino godt vil vi at du sender følgende informasjon til marketing@zinzino.com:

• Navn

• Sport eller livsstilskategori

• Nylige prestasjoner i idrettskarrieren (gjelder for idrettsutøvere)

• Sosiale mediesider - Facebook, Instagram, YouTube etc.

• Personlige nettsteder (hvis det finns noen)

Når vi mottar informasjonen ovenfor fra deg vil vi gå gjennom den og komme tilbake til deg med hvem vi tror kan være en passende Zinzino merkeambassadør.

Zinzino Customer Service

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.