Hva er produksjonsprosessen til BalanceOil, hvor kommer fisken fra og hva er ingrediensene?

Ingredienser i BalanceOil: Fiskeolje, kaldpresset olivenolje, blandede tokoferoler, smakstilsetning (sitrus, vanilje, etc.) og vitamin D.

BalanceOil er laget av LYSI på Island. Fiskeoljen som brukes er primært avledet fra kortlivede, små pelagiske fisker, som sardiner, ansjos og makrell, men det er ikke krav til noen spesifikk fisk, og opptil 30 forskjellige typer fisk kan være kilden. Den kritiske faktoren er fettsyreprofilen til oljen (EPA + DHA) for å sikre at den effektivt optimerer din Omega-6:3 fettsyrebalanse i kroppen innen 120 dager.

Fisken er viltfanget og kommer fra forskjellige steder som Atlanterhavet og Stillehavet. Fiskeoljen er sertifisert av lokale myndigheter som kommer fra områder godkjent for fiske og også organisasjoner som Friend of the Sea. Vår fiskeolje er utvunnet fra hel, ubearbeidet fisk. Eventuelle rester av fisken brukes som dyrefôr for å redusere svinn.

Fiskeoljen er analysert og sertifisert for å overholde alle europeiske forskrifter for tungmetaller, giftstoffer og andre forurensninger. Hos LYSI går oljen gjennom ytterligere raffineringsprosesser for å fjerne miljøgifter før den blandes med olivenoljen.

LYSI oppfyller alle regulatoriske krav for produksjon og følger GMPs (Good Manufacturing Practices) for mat og farmasøytiske produkter.

Zinzino Customer Service

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.