Til seneste kommentar

Hva er kravet for å bli partner hos Zinzino?

Hei, for å bli partner/selger, er det noen spesielle krav?

Kommentarer

 • Gir abonement noen fordeler?

 • Hei Marit

  Takk for dine spørsmål!

  Alle som er myndige (må ha fylt 18 år) kan bli partnere. Posisjonen registreres på navn og tilhørende personnummer, eller firmanavn og tilhørende organisasjonsnummer. All inntjening man får fra sitt arbeid i Zinzino vil rapporteres til skattemyndighetene i landet man arbeider i.

  Som abonnementskunde (Premier Kunde) vil man få rabatter på sine produkter. Mer informasjon om rabatterte priser på startpakker finner du HER, og skulle du ønske å legge til ekstra produkter utover ditt vanlige abonnement, finner du en oversikt over prisene på våre Premier Plus abonnement HER.

  Dersom man ikke har et abonnement, vil det være ordinære priser på produktene som gjelder. Partnere vil også få bedre priser hvis produktene handles på deres partnerposisjon.

  Vend gjerne tilbake til oss dersom du har flere spørsmål. Hvis du kjenner noen som selger våre produkter i dag, vil personen kunne hjelpe deg med å svare på spørsmål, eller du kan sende en mail til support.no@zinzino.com med informasjon om hvor du bor, så vil vi kunne sette deg i kontakt med en av våre selgere i ditt nærområde.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.