Til seneste kommentar

Er det mulig med felles sending/frakt innenfor samme husstand/adresse?

Hei!
Når det er flere kundeabonnementer/IDnr med samme bostedsadresse, er det mulig å få sendt de sammen for å få 1 frakt?

På forhånd takk for svar.

Med vennlig hilsen Torill Stoltz

Kommentarer

 • Hei Torill

  Takk for din henvendelse!

  Dersom flere abonnement ligger på samme kundenummer, sendes produktene samlet til samme adresse, uten ekstra fraktkostnader. Dette kan enten løses ved at man legger flere startkit på samme kundenummer når abonnementene skapes, eller det kan løses i etterkant, ved at man slår sammen abonnementene og legger abonnementene over på et av kundenummerne.

  Dersom et abonnement slås sammen med et annet anbefaler vi at det registreres i kun et navn, dette på grunn av at posten kan nekte å levere ut pakken, dersom ikke begge personene som er registrert på pakken er tilstede.

  Vær oppmerksom på at Z4F kan påvirkes av en migrasjon. Kunder som ligger under kundenummere der abonnement skal flyttes fra, vil ikke kunne flyttes med til under det nye kundenummeret. En migrering av abonnementer innebærer at abonnementene havner på samme kundenummer, og dersom noen av kundenummerne ligger under hverandre i dag, vil abonnementene nå flyttes til samme kundenummer, og ikke lengre kunne gi hverandre credits eller kundepoeng.

  Vedlagt finner du skjemaet for migrering av kundeabonnement. Vennligst vend tilbake til oss dersom du har noen spørsmål vedrørende utfylling av skjemaet.

  Ha en fortsatt fin dag!

  Med vennlig hilsen

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.