Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Har Zinzino angrerett?

Hei, er dere klar over at alle har angrerett på produkter bestilt over nett/telefon?
Dette er bestemt av Kjøpsloven/angrerett. Så man behøver altså IKKE be dere pent om å få omgjort kjøpet!  Man har faktisk lovbestemt RETT til det!
Dere plikter også å legge ved angresfristskjema i første forsendelse, noe som dessverre ikke blir gjort. Dette får dere til å fremstå som useriøse, så rett på dette!
Også er det prisen, som er så komplisert opplistet, og så forskjellig at det nesten er umulig å finne ut av!  Hvorfor det?
Hva koster egentlig et 6 mnd ab på rimeligste olje fra dere, inkl mva og frakt selvfølgelig?
Kan noen svare meg på det hadde det vært flott takk!

Hilsen en kunde som føler seg både lurt og frustrert
Mona Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei Mona

  Takk for din henvendelse!

  Angrerettloven ved kjøp av varer er på 14 dager fra du mottar ditt produkt, vi har utvidet denne angrefristen til 30 dager. Som du skriver så skal du ikke måtte behøve å begrunne årsaken overfor selgeren om hvorfor du ønsker å bryte denne kjøpsavtalen.

  Angrerettskjemaet sendes ut med din velkomstmail, som du mottar når du signerer deg inn som kunde. Dersom man ønsker å angre sitt kjøp, anbefaler vi at man tar kontakt med oss så raskt som mulig via telefon 22 02 04 07 eller via mail customer.no@zinzino.com, slik at vi får registrert det angrede kjøpet hos oss.

  Jeg regner med at du tenker på våre oljeabonnement her. Vi har 2 typer oljeabonnement med vanlig BalanceOil; Balance og Balance Basic. Forskjellen på de to abonnementene er at Balance også inkluderer to tester. Startpakkene har derfor ulik pris (inkl. frakt) 1485,- og 839,-. Prisen per måned er 296,- (inkl. frakt).

  Totalprisen om man velger å avslutte sitt abonnement når bindingstiden går ut etter 6 månedsordre er dermed 3261,- for et Balance abonnement og 2615,- for et Balance Basic abonnement, inkl. frakt.

  Slik jeg forstår det, så har du vært i kontakt med oss i går og angret ditt kjøp. En returetikett vil sendes ut til din mail i løpet av de nærmeste dagene per mail, og når pakken kommer i retur til oss, vil vi tilbakebetale deg for denne.

  Håper dette gav deg svar på dine spørsmål. Kontakt oss gjerne igjen, dersom du har flere spørsmål vedrørende avslutning av ditt abonnement, eller vedrørende våre abonnement. Du kan også kontakte din selger for mer informasjon.

  Ha en fin sommer videre!
   
  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.