Til seneste kommentar
Kommentarer du søker har enten blitt flyttet til en ny diskusjon eller er slettet.

Hvordan angrer jeg mitt kjøp hos Zinzino?

Hvis jeg forstår betingelsene riktig så kan jeg si opp abonnementet innen 30 dager etter signering av avtalen (i mitt tilfelle 26.4.2017), men da må startpakken/produktene returneres i uåpnet tilstand???  
Hvis embalasjen er brutt er man låst til avtalen i 6 mnd??? Får man ev pengene for startpakken tilbake???
W Ommundsen Anmeld upassende innhold

Kommentarer

 • Hei

  Takk for din mail!

  Du har 30 dagers åpent kjøp på din startpakke, det vil si at du fremdeles er innenfor denne tidsfristen. Vi tilbakebetaler hele startpakken bortsett fra fraktkostnadene, dersom du kontakter oss og returnerer en komplett startpakke (uten brutte forseglinger) innenfor de første 30 dagene.

  Du kan fremdeles angre ditt kjøp til tross for at forseglingen er brutt. En brutt forsegling vil kunne føre til at du får et lavere beløp tilbakebetalt ved retur av startpakken. Dersom du informerer oss om din retur innenfor angrefristen, vil vi finne en løsning for deg slik at du ikke er låst til de 6 månedsordrene som du har bundet deg opp til.

  Ta kontakt med oss per telefon +47 22 02 04 07 eller mail customer.no@zinzino.com  med ditt kundenummer, innen tidsfristen.

  Ha en fin dag videre!

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support
 • Hvor lang tid tar det fra pakken er returnert til man får pengene tilbake?
  Christine Fagg
 • Hei Christine

  Takk for din henvendelse!

  Fra vi mottar en retur med et angreskjema, som er sendt tilbake innen angrefristen på 30 dager, vil det ta under 14 dager å få refundert pengene, dersom vi har alle opplysninger vi trenger. I tillegg må man beregne tiden fra pakken leveres inn på utleveringsstedet til den er mottat hos oss.

  Vi anbefaler alltid våre kunder å kontakte oss om sitt angrede kjøp via mail customer.no@zinzino.com  eller telefon 22 02 04 07, ettersom den neste fakturaen i abonnementene forfaller bare 30. dager etter betalingen av startpakken.

  Dersom man lar pakken gå automatisk i retur til oss uten at den hentes ut, slik at et angreskjema ikke følger med i returen, vil denne prosessen kunne ta lengre tid. I slike tilfeller anbefaler vi å ta kontakt med oss via telefon eller mail.

  Håper dette gav deg svar på ditt spørsmål og ta gjerne kontakt med oss via mail eller telefon med ditt kundenummer slik at vi kan svare deg mer nøyaktig på hvor lang tid det vil kunne ta for deg, dersom du ønsker å angre ditt kjøp.

  Ha en fin dag videre og God Sommer!

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support
 • Hei igjen. Jeg tok kontakt med kundeservice dagen etter jeg ble lurt til å kjøpe ig de sa at abonnementet mitt ble sagt opp og jeg skulle la startpakken gå i retur. Det gjorde jeg og har ikke hørt noe siden eller fått pengene tilbake. Nå har dere sendt meg neste pakke isteden. Noe jeg IKKE skal ha og hvertfall ikke skal betale for. Vennligst se til at rutinene deres for angrende kunder blir fulgt skikkelig. Jeg er på ferie utlandet og vil nødig bruke ferien min på å krangle meg ut av noe jeg ble lurt opp i.
  Christine Fagg
 • Hei Christine

  Takk for ditt innlegg!

  Jeg kan dessverre ikke se at du har kontaktet oss etter ditt innlegg, vi beklager dette, men dette skal vi selvklart løse. Jeg har funnet et kundenummer tilknyttet din mailadresse, og ser at din pakke her har gått automatisk i retur til oss, men foreløpig ikke er håndtert ettersom pakken ikke har kommet inn tilbake til oss enda. 

  Jeg har nå avsluttet ditt abonnement, og legger opp din startordre, og din første abonnementsordre for tilbakebetaling. Det har ikke blitt sendt noen pakke til deg i forbindelse med ordre 56443934, slik at her trenger vi ikke å vente på noen retur for å tilbakebetale denne. Pengene vil være tilbake på ditt kort om ca. 1,5-2 uker.

  Jeg sender deg straks en mail, for å bekrefte ditt kundenummer, slik at vi er sikre på at dette er rett. 

  Ha en fin dag videre og god sommer!

  Med vennlig hilsen
  Ida Partner Support

Kommenter eller skriv et nytt innlegg

Ditt navn og innlegg er synlig for alle.Din e-post vises aldri offentlig.